BejelentésALTERNATÍV FŰTÉSEK...és más csodák...
ELÉRHETŐ ÁRON!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Pálinkafőző árlista

Honlapunk kiegészítésre került saját gyártású és engedélyezett pálinkafőzőink árlistájával. Kérem tekintse meg a "pálinkafőzők" bal oldali menüsorban található fül kinyitásával, vagy a szövegre kattintva.

tovább >>


Új berendezés-grillkályha

Az új berendezésünket nem kell pihentetni nyáron sem. Ha vége a fűtési szezonnak, grillezéshez ideális!

tovább >>

SW Gyöngy 2016 Bt hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n. SW Gyöngy 2016 Bt hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.

 

Köszöntöm megújult honlapomon!

Valamivel több, mint hét éve kezdtem el foglalkozni alternatív fűtőberendezések, rendszerek, kiegészítőjük kutatásával, fejlesztésével, és vele párhuzamosan gyártásával.

Az egyik, és első körben kifejlesztett berendezés sorozatom a nehézolaj elgázosító kályhák, kazánok és égőfejek családja volt, melynek elméleti és gyakorlati kutatásával számíthatóvá és méretezhetővé váltak a szóban forgó berendezések. Ezek a méretezések és számítások azért fontosak, mert ezek a készülékek egyedi módon, spontán égetik el a szűretlen nehézolajakat, külső energiaforrás nélkül, füstmentesen. Működésük gázlengésen alapul, mely működést a berendezéseknél bővebben leírom.

Ezek után következtek a szilárd tüzelőanyag elgázosító kályhák és kazánok. Itt is nagyon izgalmas terület a berendezések belső kialakításának olyan módon történő megtervezése, kialakítása ahol a jól méretezett másodlagos levegő bejuttatásával után égetjük a füstgázokat, mellyel a hatásfokot drasztikusan meg tudjuk növelni, csakúgy, mint a folyékony (nehézolaj) tüzelésű berendezéseknél.

Mindezzel párhuzamosan - ha már úgy is közöm van a gáz-, és folyadékdinamikához - kifejlesztettem egy egyedi dupla falú egylépcsős pálinkafőző családot, melynek gyártására engedélyt kaptunk, és folyamatosan tesszük is azt.

Fent taglalt berendezések szériában gyártódnak, tehát sokszor tesztelt és a gyakorlatban működő berendezések.

Ezen felül a következő időszakban nagy hangsúlyt fektetek a hőtárolás, valamint az elektromos fűtés kutatására- fejlesztésére, és a gyakorlatban történő kiültetésére.
Idén másodszor jutottam el Kínába a „The 10th China Clean Stoves Expo” –ra, mely Langfang Cyty-ben került megrendezésre és a berendezéseim is kiállításra kerültek, két másik európai gyártóval együtt.

 

Munkám során több gyártóval együttműködtem és működök továbbra is együtt. Megismertem berendezéseik működését, úgy mint a B-Steel kazánokat, valamint a lengyel gyártmányú Defro kazánokat, melyeket kitűnő szerkezeti és működési tulajdonságai miatt elkötelezetten ajánlok azok felé, akik prémium minőségű fűtőberendezéseket kívánnak működtetni otthonukban, létesítményeikben.

 
Üzenetküldés
Kérdezzen bátran tőlünk...

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Wágenhoffer Attila [ 2018-11-19 12:16 ]

Üdvözlöm!

Van egy 40Kw-os Ulrich lemezkazánom amire szeretnék csatlakoztatni egy olajégő adaptert. Érdeklődnék hogy mennyibe kerülne, illetve postán, vagy futárral el tudná e küldeni nekem?
Köszönöm.Szegő Szilárd [ 2018-04-11 07:43 ]

Tisztelt cím!

Vásároltam egy 2x300 m2-s épületet, alul üzem felül pedig irodák, lakás,ennek a kifűtéséhez keresek faelgázosító kazánt, puffertartállyal radiátoros fűtésrendszerhez.

Köszönettel: Szegő Szilárd
20/969-3200Novotni Norbert [ 2018-01-17 11:35 ]

Tisztelt Címzett!

Garázs fűtésére keresek fáradtolaj kályhát. Kérnék ajánlatot műszaki tartalommal.
Köszönöm.Dancsó János [ 2017-01-09 17:30 ]


Érdeklódöm, hogy az FTK_L 10-15 basic kályha működtethető-e használt sütőolajjal?Kövér Sandor [ 2017-01-04 12:42 ]

Jó napot! Engem erdekelne egy 40 kw-ős központi fűtéshez kazán mennyibe kerülne?Bagira [ 2016-12-08 14:13 ]

Kedves Feltaláló!

Nekem 1 Carborobot-másolat kazánom van. Érdeklődnék, hogy ahhoz is lehet szerkeszteni ilyen égőt?
Ugye, ennek a kazánnak a sajátossága, hogy szivattyúval állít elő mesterséges huzatot.
Köszi és üdv!
_GáborJani [ 2015-01-19 21:43 ]

Üdv!
Kb 1 éve vettem egy olajégőt,régi 1984-es vegyes tüzelésű kazánhoz,kicsit kétkedve ugyan,de csak elmentem érte Gyöngyösre,sose felejtem el a beüzemelést :) nagyon nagy élmény volt,kb 15 perc és az öreg kazán 80 fokos vizet csinált a rendszerben,eleinte kicsit féltem és csak literenként öntözgettem az olajat :) 1-2 hét alatt kiismertem és már félig felöntve használom,néha kinéz rá az ember ,hogy dorombol e,és más gond nincs is rá.A vizes olajjal kicsit türelmesebben kell bánni,mert serceg picit,de ennyi baj legyen,100% -ban meg vagyok vele elégedve,csak ajánlani tudom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!